Gedragstherapie

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms werk ik aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concepten en idee├źn uitwerk.

Kom meer te weten

Hypnose

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Kom meer te weten

Hoe ga ik om met stress? Waardoor ik een Burn-out kan voorkomen.

 
Onze doelstellingen zijn ervoor te zorgen dat je meer rust, meer energie, betere stemming en betere prestaties kan bereiken. 

 
Wat is stress
Hoe ga ik om met stress
Wat is overspannen
Hoe ga ik om met overspannenheid (langdurige stress)
Wat is Burn-out
Hoe kan ik Burn-out voorkomen
Hoe kom ik uit Burn-out


De training bestaat uit vijf avonden van 2,5 uur. In de training leer je jezelf accepteren en naar jezelf te luisteren. Want als je jezelf niet accepteert  en niet luistert naar wie, wat, en hoe je bent, kan het een hele moeizame lange weg worden.
Wij willen jou daarom helpen om de weg te bewandelen wat voor jou de beste is.
De avonden bestaan uit theorie en praktijk.
Dat gene wat we theoretisch behandelen gaan we direct omzetten in praktijk, zodat het voor jou makkelijker is om er in je dagelijkse leven een gewoonte van te maken. Een gewoonte waar je in het begin best bij moet nadenken, maar op den duur "gewoon" een gewoonte wordt.

We werken met groepjes van niet meer dan 4 personen, dit om een ieder de aandacht te geven die hij/zij verdient.
De training is inclusief koffie/thee/frisdrank en de materialen die we gebruiken voor de praktijk oefeningen.