Over mij


Wie ben ik

Ik ben Selma Hauser van Veen, getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen en oma van  drie prachtige kleinkinderen. Ik ben geboren in Arnhem en woon sinds 1997 in Neede, het prachtige dorpje in de Achterhoek.
 
 Het pijn en lijden.
Als ervaringsdeskundige "leven met chronische pijn" wil ik jou graag ondersteunen om, ondanks de pijn en het lijden die je ervaart, een toch nog zo positief mogelijk leven te leven.
Ik werk vanuit mijn praktijk, maar ook ambulant. Dit betekent dat de therapie op bijna elke locatie gegeven kan worden, zodat je niet verplicht bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld als je slecht ter been bent, geen vervoer hebt of gewoonweg het niet lukt om te reizen.

Als ervaringsdeskundige kan ik zeggen:
De dingen die ik wilde bereiken, heb ik bereikt en daar ben ik trots op. Ik heb mij met heel mijn hart en ziel gestort in de opleidingen:
Ik ben Internationaal register hypnotherapeut,(HBO) geaccrediteerd Cognitieve gedragstherapeut(HBO) en Act therapeut (HBO). Als neven opleidingen heb ik stress counceler, budgetcoach, positieve psychologie (HBO) en burn-out behandelaar (HBO). 


Mijn missie en mijn ambitie is jou te ondersteunen om met veel passie, energie en positiviteit door het leven te gaan, door te leren omgaan met je negatieve gedachten en gevoelens.
Ik wil jou helpen, zorgen dat je gelukkig bent, jij bent het waard om het mooie uit het leven te kunnen halen.


Ik neem ruim de tijd om goed naar mijn cliƫnten te luisteren en een passende behandeling op individueel niveau aan te bieden die het beste aansluit op jouw persoonlijke behoeften. Alles wat er besproken wordt, is strikt vertrouwelijk.

JIJ BENT HET WAARD

Neem dus gerust contact met me op als jij, of iemand in je omgeving hulp nodig heeft en informeer naar de mogelijkheden 


Life Passion is aangesloten bij CAT, (Collectief alternatieve therapeuten), level 3

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/