Tarieven

Het is noodzakelijk om eerst een intakegesprek te houden, hierdoor kan er een beeld gevormd worden welke behandeling op maat aangeboden kan worden. Elke behandeling wordt in overleg met jou persoonlijk op maat gemaakt.
Ieder mens is uniek, dus vinden wij ook dat iedere cliënt recht heeft op een persoonlijk afgestemde behandeling.


Het intakegesprek is gratis.
De kosten van de sessies kunnen variëren, afhankelijk van welke methode. Dit wordt altijd in overleg met de cliënt gedaan. Een sessie is opgebouwd op basis van de vijf natuurgerichte principes, deze kun je vinden onder het "kopje"meer.......

ACT therapie en Cognitieve gedragstherapie;
Sessie kan variëren tussen € 64,90 en €75,00, dit is afhankelijk van de duur van de sessie.( 60 minuten tot 90 minuten)
Hypnose;
Ontspanning hypnose sessie van 45 minuten € 34,95
Stoppen met roken onder hypnose € 125,00

De virtuele maag band onder hypnose kost totaal € 525,00 ( 4 sessies) inclusief documentatie.
Verdere hypnose  sessies € 89,00
Training stressbeheersing / Burn-out  €119,00 (dit is inclusief materialen en middelen)
meer informatie onder "het kopje" training


 

De CAT therapeut beschikt over een diversiteit aan methodieken, wat concreet betekent dat er afhankelijk van uw situatie verschillende methodes kunnen worden ingezet. Daarnaast stelt de therapeut een behandelplan met je op alvorens de behandeling of consult start, met tussentijdse evaluaties en indien nodig aanpassingen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Met een CAT therapeut heb je de zekerheid van een kwalitatieve, natuurgerichte vorm van zorg. We stellen met de cliënt dan ook een behandelovereenkomst op.


De CAT therapeut is verplicht  jaarlijks bij- en nascholing te volgen, zo wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Indien u aanvullend verzekerd bent, komt u wellicht in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding. Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Of kijk op deze site of uw zorgverzekeraar erbij staat https;//www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars